1 января 2024 7 037

Як взяти та погасити мікрокредит

Іноді навіть невеликої суми може не вистачати на покупку, або щоб дотягнути до зарплати. І людина готова її повернути за короткий термін. Ось тільки зайняти її нема в кого. Надійним способом залишається мікропозика.

Взяти термінову позику на карту будь-коли, можна в мікрофінансовій компанії Кача. Кредитний сервіс доступний цілодобово та пропонує швидке та безпечне оформлення. Гроші зараховуються на картку миттєво.

Кредитна картка

Правило оформлення мікрокредиту

Оформлення швидкої позики відбувається у декілька етапів, і навіть не займає багато часу.

1. Щоб гарантовано отримати кредит без застави на карту, потрібно визначитися з позиковою сумою та строками її повернення. Для нових клієнтів МФО її максимальний ліміт становить 5 тисяч гривень. При повторних зверненнях суму за заявкою клієнта може бути збільшено до 15 тисяч гривень. Вартість кредиту має відповідати розміру доходу, який клієнт вказує у заявці.

2. Розрахувати суму та строки на кредитному калькуляторі. Розраховуються підсумкові параметри автоматично на основі вибраних позичальником цифр. Слід адекватно оцінювати свої фінансові можливості, щоб у встановлені терміни повернути позикову суму з нарахованими відсотками.

3. Ознайомитись з умовами кредитування. Окрім суми та строків позики, це ще й відсоткова ставка, яка нараховується за кожен день користування кредитними коштами. Для тих позичальників, які вперше звернулися до компанії “Кача Гроші”, ставка становить 0,001%. Це мінімальна процентна ставка, що дозволяє клієнту МФО не переплачувати.

4. Тим, хто вперше братиме кредит онлайн від Кача, потрібно зареєструватися на сайті. При повторних зверненнях достатньо лише авторизуватись.

5. Заповнити анкету, чесно відповідаючи на питання про доходи та витрати. На які цілі підуть кредитні гроші, МФО не питає.

6. Вказати реквізити іменної банківської картки, на яку буде зараховано суму. Карта верифікується для виключення ризиків шахрайства, тож на її балансі мають бути гроші у розмірі 5-10 гривень.

7. Після перевірки заявки та схвалення кредиту, підписується електронний договір за допомогою коду із СМС.

Як повернути мікрокредит?

Заборгованість кредиту відображається в особистому кабінеті. Позику можна сплатити у будь-який час та достроково. І що швидше клієнт це зробить, то менше особистих грошей йому доведеться витратити. При простроченому кредиті щоденні відсотки збільшуються і до суми може додаватися ще пеня. У МФО діє послуга пролонгації, якою може скористатися позичальник. Погашається кредит будь-яким зручним для клієнта способом.

  • В особистому кабінеті з банківської картки. Дані картки вже зафіксовані у профілі позичальника, і знову вносити їх не потрібно. Позичальник лише зазначає суму оплати.
  • З термінала самообслуговування. На екрані автомата потрібно вибрати назву МФО та вказати номер кредитного договору. Номер можна переглянути в особистому кабінеті.
  • За допомогою онлайн-сервісу зі своєї карти. Позичальник вказує номер договору чи свій податковий номер.
  • У касі будь-якого банку України, вказавши реквізити кредитора та персональні дані.