1 января 2024 244

Сучасні м’які меблі для відпочинку

М’які меблі в тих чи інших варіаціях використовуються для облаштування приміщень різного призначення: від передпокоїв та віталень до офісних приміщень та закладів громадського харчування. Саме вони забезпечують оптимальні умови для комфортного відпочинку, наприклад, під час читання книги або вечірнього перегляду улюбленого контенту всією родиною.

Сьогодні виробники пропонують м’які меблі в усьому різноманітті: від класичних габаритних крісел і розкладних диванів до функціональних лаунж-зон.

Крісла та стільці

Сучасне м’яке крісло для відпочинку — це не тільки стильний дизайн, а й широкий набір різноманітних функцій. Воно може мати нестандартну форму, механізм регулювання спинки, опцію масажу тощо. Добре зарекомендували себе крісла-мішки з категорії безкаркасних меблів.

На них дуже зручно сидіти, адже наповнювач повністю повторює вигини спини. Також у затишну вітальню часто ставляться пуфи. На них можна закидати ноги під час перегляду телевізора або читання газети, розміщати гостей тощо.

Стільці звичайно не відносять до м’яких меблів, але моделі з м’яким покриттям сидінь виглядають елегантно та тактильно є дуже комфортними. В одному інтер’єрі можна поєднати декілька таких стільців с диваном. Нерідко стільці ставляться біля журнального столику.

Крісло Катунь Милан
Фото https://aklas.ua/. Крісло Катунь Милан

Дивани для вітальні

Будь-яку вітальню важко уявити без комфортного та функціонального дивану. Він слугує чи не найголовнішим акцентом приміщення. При цьому вибір конкретного рішення залежить від функціонального призначення та площі кімнати.

Якщо ви плануєте використовувати диван для перегляду телевізора у великій компанії, то доцільно придбати габаритну та глибоку модель. Якщо у вас немає гостьової спальні, а знайомі або родичі часто залишаються переночувати — звичайно ж, не обійтись без дивана-ліжка.

Для спілкування з друзями можна вибрати кутовий диван або навіть два дивани, які можна розмістити під прямим кутом один до одного або один навпроти іншого. Також кутовий диван є актуальним для невеликої вітальні. Якщо ви плануєте використовувати диван як місце усамітнення — наприклад, для читання книг — більш зручним стане маленький диван, виконаний у світлій, заспокійливій гамі.

Подібний варіант також візуально розширить кімнату, що дуже важливо при невеликій квадратурі приміщення. Вирішивши купити недорогий диван в магазині Аклас, ви зможете обрати оптимальний варіант для конкретної кімнати.

Наостанок слід зазначити про дизайн сучасних меблів. Стиль, у якому виконані різні предмети інтер’єру, задають тон усій атмосфері вітальні. М’які меблі не є виключенням, більш того — вони дозволяють найкращим чином репрезентувати оселю друзям та знайомим. При виборі дивану та крісел слід приділяти увагу правильному поєднанню кольорів та форм з рештою обстановки кімнати.

Диван Embawood Луна
Фото https://aklas.ua/. Диван Embawood Луна