2 мая 2024 917

Поляризація в окулярах: що це і навіщо потрібна?

Сонцезахисні окуляри представлені у великому виборі. Це популярний аксесуар, який обирають і жінки, і чоловіки незалежно від віку та статусу. Під час вибору варто звертати увагу не тільки на бренд та ціну, а й на характеристики. Це колір, форма та розмір лінз, оправа, дизайн та поляризація.

З останнім параметром слід ознайомитися детальніше. Замовити поляризаційні окуляри LuckyLook можна в онлайн магазині, де представлені стильні та якісні аксесуари на будь-який смак та за вигідними розцінками. Стиліст допоможе визначитися з вибором, враховуючи побажання потенційного клієнта.

Окуляри з поляризацією

Що таке поляризація в окулярах?

У навколишньому середовищі є багато поверхонь, які є джерелом поляризації. Це вода, сніг та лід, мокрий асфальт, автомобільні кузови тощо. Під певним кутом світло падає на таку поверхню та стає поляризованим.

У результаті з’являються відблиски та перешкоди, які негативно впливають на очі. Вирішенням цієї проблеми стане купівля сонячних окулярів з поляризацією. Такі лінзи усувають відблиски, але не забезпечують додатковий захист від УФ-випромінювання.

Вибираючи сонячні окуляри жіночі, слід звертати увагу на цей параметр окремо. Купувати аксесуар краще в перевіреному магазині LuckyLook, де представлена якісна продукція від надійних виробників і є гарантія.

Поляризація – спеціальна плівка, яка наноситься між шарами лінзи (так званий поляризаційний фільтр). При цьому колір лінз може бути різним (сірим, коричневим, зеленим тощо), а також, як темним, так і світлим, завдяки застосуванню сучасних технологій.

Окуляри з поляризацією корисні всім, але особливо водіям, рибалкам та спортсменам. Наприклад, водіям не потрібно напружувати зір, щоб чітко бачити дорогу, коли мокрий асфальт або засніжена дорога.

Рибалки багато часу проводять біля водойми, де не рідкість сонячні відблиски на воді. Щоб не напружувати зір, коли вони стежать за поплавком, рекомендується одягати поляризаційні сонячні окуляри.

Для спортсменів такий аксесуар просто незамінний, оскільки вони часто тренуються на вулиці. Сонячні відблиски можуть бути в будь-яку пору року, тому окуляри корисні й необхідні їм.

Під час вибору слід звернути увагу й на інші характеристики – особливості оправи, розмір та форма лінз, матеріали виготовлення, якість збірки, популярність бренду, вартість, наявність гарантії тощо.

У чому переваги поляризаційних сонячних окулярів?

До головних переваг сонячних поляризаційних окулярів відносять:

  • усунення сліпучих відблисків;
  • забезпечення контрасту при інтенсивному освітленні;
  • комфортне перебування на сонці;
  • гарне функціонування в тіні;
  • зниження напруги для очей;
  • краще сприйняття кольорів при сліпучому світлі тощо.

Окуляри з поляризаційною плівкою – незамінний аксесуар для водіїв, спортсменів, моряків та людей на активному відпочинку.