1 января 2024 244

Цікаві подарунки на 8 Березня для мами

Квіти й цукерки — це добре. Разом з тим — нудно та банально. Вони вказують на 2 речі: ви не поскупились на гарний букет і вам забракло часу та фантазії придумати щось цікавіше. Ви ж не хочете розчарувати свою матусю — найріднішу та найдорожчу людину у світі? Як ні, то вмикайте фантазію та переходьте на сайт https://www.bodo.ua/ua/podarki-na-8-marta/ — тут знайдете оригінальні подарунки для мами, сестри подруги, колеги й не тільки!

А поки думаєте, чи варто переходити за посиланням, ми розкажемо вам трохи більше.

дегустація вина

Масажер

Найкраще, що можете зробити для мами — піклуватися про її здоров’я та самопочуття. Це цілком зможе довести ручний масажний прилад, призначений для шиї, плечей, ніг та спини. Розслабляючий масаж стане приємним завершенням важкого трудового дня. Мама, яка має час на відпочинок і проводить його з користю — щаслива мама!

Фруктове SPA для двох.

Як часто ви проводите із матусею час разом? Якщо не часто, то хочемо вам нагадати: прийде мить, коли вам буде необхідна її підтримка, а мами вже не буде поруч. Тож цінуйте кожну мить, проведену разом! Похід в салон на процедури для тіла — ідеальний момент для дівочих балачок.

Тур на виноробню з дегустацією медових вин.

Пам’ятаєте, як колись найближча для вас жінка була вашою подругою. Так, діло було в дитинстві та юності. Але мама й зараз буде рада посидіти із дорослою донечкою, вислухати її історії про навчання та роботу. Ідеально, якщо організувати все під смак медового вина, дегустацію якого вам запропонують на виноробні. Поєднайте приємне та корисне!

Більше інформації про подарунки-враження та їх варіанти обов’язково знайдете на сайті bodo.ua. Менеджери допоможуть вам підібрати ідеальний сюрприз, спираючись на ваші запити.

Зволожувач повітря

Ще один варіант, який покращить життя мамі. Якщо повітря у квартирі занадто сухе (пересихає воно від опалення, особливо від дії кондиціонера), можна відчути негаразди зі здоров’ям: страждають слизові оболонки та шкіра. Зволожувач повітря — чарівна паличка, яка допоможе підтримувати вологу на оптимальному рівні. Для його застосування є один секрет: якщо терміново потрібно розповсюдити по квартирі приємний запах, просто додайте кілька крапель потрібної ефірної олії.

М’який халат

Завжди після гарячої ванни хочеться загорнутися в тепленький халатик, який зігріє та ще більше розслабить через свої приємні дотики. І в кожної неньки такий халат обов’язково має бути! Тож не витрачайте часу дарма: за його відсутності знаєте, що потрібно робити!

Робот-пилосос

Це далеко не дешевий презент, але ви ж і не збиралися економити на мамі, правда? Витрачати вихідні на прибирання — дорівнює не мати їх зовсім! Тому сміливо довірте брудну роботу розумній домашній техніці!

Трендова сумка

Такі аксесуари в гардеробі жінки ніколи не бувають зайвими! Тож дослідіть якого кольору клатча не вистачає в гардеробі й придбайте його нарешті!

Не забувайте: сюрприз у свято — це добре. Але робити приємні речі без приводу так потрібно!