2 января 2024 434

Як зробити ремонт під ключ у Києві

У цьому матеріалі ми розкажемо, що таке ремонт під ключ та як краще його зробити у Києві чи будь-якому місці України. Які ще існують способи зробити ремонт у будинку чи квартирі швидко та без проблем. Як при цьому витратити якнайменше грошей. Усі ці питання ми розберемо у нашому матеріалі.

Що таке ремонт під ключ

У різноманітних рекламних матеріалах, на сторінках інтернет, ви часто можете побачити, що пропонують зробити ремонт під ключ. Але що це таке?

Ремонт під ключ – це комплекс поступових дій по ремонту квартири, чи будинку. Це коли ви даєте завдання будівельній компанії, потім домовляєтеся про те що вам потрібно та як це буде виглядати. А після цього отримуєте повністю готовий ремонт у вашій квартирі чи будинку, без будь-яких зайвих рухів з вашої сторони.

ремонт під ключ у Києві

Усе що від вас потрібно – дати завдання будівельникам, оплатити роботу, та заїхати у квартиру з ремонтом. Ніяких зайвих дій з вашої сторони. Це дуже зручно, тому багато людей вибирають саме цей варіант ремонту власного житла чи будь-якої іншої’ нерухомості.

Що таке звичайний ремонт, не під ключ

Звичайний ремонт – це коли ви сам собі виконроб та шукаєте будівельників на окремі види робіт. Також ви самостійно займаєтеся закупкою матеріалів, контролем якості робіт та прийняттям після виконання.

Наприклад, спочатку ви шукаєте дизайнера, щоб він вам намалював найкращий дизайн проєкт вашої квартири. Після цього шукаєте тих, хто зробить перепланування та повалить декілька стін. Винесе будівельне сміття та виконає підготовчі роботи. При цьому деякі речі, ви можете робити самі. Наприклад люди часто самостійно знімають шпалери, щоб заощадити кошти.

Ви самостійно шукаєте, де купити будівельні матеріали, займаєтеся логістикою, заносом усього до майстрів, розрахунком з ними після виконання кожного виду робіт. Усе це займає багато часу та виснажує. Не так багато людей хочуть займатися таким, тому що це повністю відриває від постійної роботи та звичайного життя.

Як роблять ремонт під ключ – варіанти

Існують декілька варіантів, як можна зробити ремонт під ключ. Вони дещо відрізняються між собою, хоча й мають спільні риси. Тому ми вам розповімо про кожен з них.

Фірма, чи будівельна компанія

Перший варіант, та більш надійний – це коли ви звертаєтеся до будівельної фірми та домовляєтеся з нею про ремонт під ключ. У цьому варіанті ви не будете хвилюватися, що будівельники вкрадуть кошти, матеріали та не закінчать ремонт. Усе буде так, як ви обговорили.

Зазвичай, коли ви замовляєте ремонт під ключ у великої фірми, ви складаєте з нею договір. Там буде все чітко прописано – що вони вам пропонують, скільки це буде коштувати та коли останній термін виконання робіт. Усе прозоро та зручно.

Фірма розписує етапи робіт, ви тільки вибираєте оздоблювальні матеріали та узгоджуєте проєкт. Усе інше бере на себе будівельна компанія. Вам залишається тільки займатися своїми справами. А коли ремонт буде закінчений – прийняти роботи та заїхати у нову квартиру.

Виконроб з бригадою будівельників

Існує ще варіант ремонту під ключ, більш ризикований ніж попередній, трохи дешевший, але не завжди. Це варіант ремонту під ключ, коли ви знаходите виконроба й усі роботи по ремонту робите через нього.

Він шукає будівельників, зазвичай займається закупкою та доставленням матеріалів, але ви повинні його постійно контролювати та стежити за усіма видами робіт, що виконуються. Від попереднього цей варіант відрізняється тим, що тут ви виконуєте роль фірми, котра контролює виконроба та будівельників.

Це звичайно займає не так багато часу, але теж дещо може відвертати від постійної роботи. Зазвичай виконроби працюють без договору, та усі перемовини ведуться на словах. Це може привести до деяких конфліктів, якщо ви не так зрозумієте один одного та робота буде виконана не так, як ви хотіли.

Висновки як зробити ремонт під ключ у Києві

Якщо ви живете в іншому місті, а ремонт потрібно виконати у Києві, то майже єдиний варіант – замовити будівельну компанію для виконання ремонту під ключ. Це варіант, коли ви зможете з іншого міста виконати усі види робіт, та при цьому будете, майже в усіх випадках, задоволені результатом. Всі види робіт за вас виконає фірма, вам залишиться тільки оплатити їхні послуги. Це дуже зручно та комфортно.

Інший варіант – шукати виконроба, та контролювати його та його будівельників самостійно. Це складніший варіант ремонту під ключ, хоча також цілком доречний. У цьому варіанті буде потрібно трохи більше вашої уваги до ремонту та контролю якості робіт.

Тому, якщо ви живете у Києві, цей варіант вам може підійти. Якщо живете в іншому місті, то буде складно контролювати усе. В цьому випадку рекомендуємо звертатися до будівельних фірм та замовляти ремонт під ключ за договором.

Будемо раді, якщо матеріал був для вас корисним. Швидкого та якісного вам ремонту.