8 января 2024 212

Житлові комплекси комфорт+ класу у Броварах

Мабуть, кожна людина хоче мати своє житло. Хтось мріє про великий будинок, а хтось хоче купити квартиру в новобудові та зробити ремонт на свій смак. У цьому матеріалі ми розглянемо житлові комплекси Броварів, біля Києва та основні житлові комплекси, які зараз популярні у покупців.

Ми розповімо що важливо при виборі квартири в новобудові, на що звернути увагу та як вибрати квартиру в забудовника. Які існують хитрощі та основні моменти при виборі квартири для себе, чи для здачі в оренду.

Як почати пошук квартири в обраній локації

Якщо ви бажаєте знайти квартиру, то спочатку потрібно подумати де сами ви хочете жити. Дуже багато покупців в теперішній час хочуть жити в новобудовах. Це сучасне на комфортне житло, яке не тільки приваблює візуально, але й самим відчуттям того, що ви причетні до чогось нового та бажаного для усіх.

Зазвичай для пошуку квартири в новобудові потрібно набрати у пошуковику Купити квартиру від забудовника та написати обрану локацію. Наприклад ви обрали Бровари, біля Києва. Після цього потрібно вивчити які там існують житлові комплекси та що і по якім цінам пропонують забудовники.

Якщо ви шукаєте житло комфорт класу, то так потрібно і писати у параметрах пошуковика. Дали обираєте житловий комплекс, вивчаєте локацію, ціни та основні переваги новобудови. Вам повинен сподобатися житловий комплекс та підійти квартира по площі, цінам  та варіантам розтермінування, якщо шукаєте з оплатою частинами.

Як обрати забудовника

В першу чергу при виборі квартири важливий забудовник. Якщо забудовник не дуже надійний, то квартиру в нього краще взагалі не обирати. Тому радимо звернути увагу на те що вже будує компанія, які комплекси введені в експлуатацію та чи були проблеми з якимось з житлових комплексів за історію забудовника. Вам важливо знати:

  • Скільки забудовник вже збудував.
  • Які комплекси будує зараз та скільки з них введені в експлуатацію.

Наприклад, розглянемо будівельну компанію в Броварах – Забудовник Alliance Novobud. Його показники:

  • 27 Будинків здано в експлуатацію з 2006 року.
  • 13 будинків зараз будується

Це говорить про те, що ця будівельна компанія досить надійна та вводить свої будинки в експлуатацію, добудовує свої об’єкти до фінального стану. Саме серед таких компаній і потрібно обирати квартиру. Якщо в будівельної компанії перший проєкт, то ризики будуть вищими, ніж у компанії, яка вже будує та здає свої будинки багато років.

Що важливо при виборі квартири

Для того, щоб обрати квартиру, потрібно обрати житловий комплекс від надійного забудовника. Якщо розглянути Бровари та ЖК комфорт-класу, то вам можуть підійти такі житлові комплекси:

Krona Park 2

Крона Парк

Будується по вулиці Василя Симоненко в Броварах. На початок 2024 року вже 6 будинків введено в експлуатацію та 6 будинків будуються. Якщо ви подивитеся на ілюстрацію нижче, то зрозумієте, що це буде дуже комфортне та зручне житло для родини. На території будуть:

  • Школа
  • Медичний центр
  • Загальноосвітня школа
  • Паркінг
  • Стадіон
  • Магазини та інші об’єкті інфраструктури

Все це додасть комфорту новим мешканцям. Тут буде зручно жити не тільки батькам, але й дітям та людям похилого віку. Тому що все розташоване поруч та не треба витрачати багато часу, щоб зробити свої справи та повернутися додому.

Крона парк генеральний план

Madison Gardens

Це ще один житловий комплекс на який варто звернути увагу. У кожного об’єкту нерухомості свої основні риси та відмінності. Цей житловий комплекс розташований на вулиці Київський та складається з чотирьох житлових будинків. Форми витончені та сучасні. Сподобається тим, хто полюбляє сучасну архітектуру.

Всього будинків буде чотири. Комплекс розташований у парковій зоні та позиціонує себе як житло комфорт плюс класу, або бізнес. Квартири є від 1 кімнати до 4. А також у продажі є комерційні приміщення та паркінги для авто.

Коли забудова досить щільна, то паркінг може бути необхідною покупкою. Тому якщо у вас є авто, то радимо звертати увагу не тільки на ціну і планування квартир, але й на ціну і розташування паркінгів у новобудові.

новобудова

Висновки як обрати та купити квартиру комфорт класу в Броварах

Якщо ви хочете купити квартиру комфорт класу в Броварах, то перше на що потрібно звернути увагу – це забудовник. Від його надійності буде залежати зможете ви заселитися у своє нове житло, чи будете роками чекати на своє житло. Обирайте тільки надійних забудовників.

Вибір житлового комплексу починається з концепції яка вам подобається. Вам повинно подобатися той стиль та ідея комплексу у якому ви будете жити. Це може буде окремий будинок, або місто в місті зі своїми кафе, школами магазинами, перукарнями та дитячими майданчиками.

Також радимо заздалегідь подумати де ви будете паркувати свою машину. Скільки коштує паркомісце та де вам буде зручно жити та добиратися до роботи.

Сподіваємося що наш невеличкий огляд житлових комплексів в Броварах допоможе вам визначитися з новобудовою та забудовником. На прикладі декількох ЖК, ми розповіли як правильно обрати будівельну компанію та квартиру, тепер вибір за вами. Вдалої покупки.