29 Червня 2024 43

Фруктові соки: все, що потрібно знати

Фруктові соки – популярний продукт, що пов’язано з приємним смаком та користю для організму. Свіжий сік багатий рослинною клітковиною, вітамінами, мікроелементами, необхідними для нормальної роботи органів і систем. Щоб зберегти поживні властивості, продукт пакують у скляні пляшки, алюмінієві банки, картонні коробки.Запакований сік зручно пити на вулиці та вдома, під час прогулянки, подорожі та зустрічі з друзями. Напій освіжає у спекотний день, допомагає вгамувати спрагу і заповнити запас енергії. Додатковий привід для покупки – доступна ціна на сік Galicia на маркетплейсі Маудау. Більшість продуктів марки Galicia виготовлено без додавання цукру,
штучних консервантів та ароматизаторів.

сік

В яких ситуаціях стане в нагоді сік

Популярність фруктових та овочевих соків багато в чому обумовлена ​​універсальністю. Дослідження звичок споживачів показують, що більшість людей п’ють соки під час їжі. Інші поширені ситуації:

  1. перерва, ланч, у дорозі;
  2. святкове гуляння, вечірка;
  3. до та після спортивного тренування.

Люди п’ють соки на сніданок та в обід, щоб підбадьоритися та зарядитися енергією. Місця, де часто зустрічаються споживачі напою – школи та офіси, парки та заклади громадського харчування. Для багатьох шанувальників щоденне споживання напою стало традицією. Виробники пропонують більше 50 варіантів смаків, що забезпечує свободу вибору. Популярні смаки – апельсин, яблуко, виноград, персик, груша.

Види упаковки

Упаковка – ключовий фактор у справі збереження корисних компонентів та смакових властивостей. Якісна тара привертає увагу споживачів, допомагає вигравати у конкурентній боротьбі та підвищувати продаж.
Переважний обсяг залежить від умов вживання. Для прогулянок, школи та офісу підходять коробки та пляшки об’ємом до 0,5 літра. Для будинку зазвичай вибирають економічне пакування місткістю 1,5-2 літри. Сік у великій упаковці зручно брати на пікнік та у дальню поїздку. Замовляйте соки на Маудау, де можна вибрати будь-який обсяг і вид:

  1. Скло.
    Зазвичай у скляні пляшки розливають продукти преміум-класу. Плюси – прозорість, збереження свіжості. Недоліки вирішення — велика вага та крихкість тари, що ускладнює транспортування та потребує обережного поводження. Ще один мінус — висока ціна порівняно із соками в іншій упаковці.
  2. ПЕТ. Пластикові пляшки – практичне, бюджетне рішення.
    Плюси – надійність і міцність, мала вага. Недоліки – погіршення смакових характеристик продукту у процесі тривалого зберігання, низький захист від ультрафіолетового випромінювання.
  3. Картонна коробка. Переваги – мала вага та екологічність. Вона не б’ється, легко штабелюється під час транспортування,
    забезпечує тривалий термін зберігання за кімнатної температури.

При розробці форми упаковки виробники приділяють увагу ергономічності та маркетинговим можливостям додатковим місцям для розміщення реклами.